A 127 km hosszú Mosoni-Duna, mely a vándortúrázást szeretők számára nyújt vízitúrás lehetőségeket Rajka és Vének között. A folyó kanyargós, közepesen széles, néhol izgalmas, de a legtöbbször békés, csorgásra, pihenésre alkalmas. Számtalan útvonal közül választhatunk, de mi a néhány jól bevált útvonalunkat ajánljuk Nektek

Mosoni-Duna vízitúra

Békés evezés egy lassú, nyugodt folyón


Lassú, de izgalmas folyó a Mosoni-Duna. Dőlj hátra a kenuban, élvezd a csorgást és köss ki egy hideg üdítőre valamelyik jól felszerelt vízparti kempingben…

Egy kényelmes, pihentető családi, baráti vízitúra, csorgással, gyönyörű látnivalókkal a Mosoni-Duna biztonságos szakaszán, Novákpuszta és Győr között (mindig Novákpusztáról indulunk, változó túratávok, megállóhelyek, melyeket az időpontoknál jelölünk). A sofőrök szállításáról (amennyiben igény van rá) egyeztetés után gondoskodunk!

Időpontok, útvonalak és árak

Nincsenek következő események.

Nováki csatorna-kör – 10 km. – családi csónakkal is!

Könnyű körtúra, ahol a novákpusztai kempinből indulunk, Mecsérig evezünk a Dunán, utána pedig egy csodaszép keskeny és vadregényes csatornán visszaevezünk Novákpusztára. A túra után a vendégeink vagytok egy gyors tábori ebédre.

6500 Ft/fő

Novákpuszta – Dunaszeg -27 km. – családi csónakkal is!

Könnyű, de hosszabb vízitúra, Novákpuszta és Dunaszeg között. Jó egész napos evezés, sok pihenéssel. A végállomásról a személyszállítást a túra előtt egyeztetjük!

7500 Ft/fő

Rajka – Novákpuszta – 60 km

Kemény, de tartalmas vízitúra, a Mosoni-Duna legszebb szakaszán, csak gyakorlott túrázóknak! A logisztika bonyolultsága miatt egyeztetés szükséges a túra előtt! Javasolt szállást foglalni a kempingben, mert ez egy igen hosszú túra!

8000 Ft/fő

Szálláshelyünk: Novákpuszta Kemping (Mosoni-Duna)

A Szigetköz Kemping a Mosoni-Duna túráink bázisa, ezt a kempinget ajánljuk szállásnak és pihenő-helynek!

Kimle-Novákpuszta

Szigetköz Kemping

egy kis idil a vízparotonÉrdekel? Írj és visszahívunk

    Időpont: Egy napos a vízitúra esetén csak az első mezőt töltsd ki)
    -

    Helyszínek (ezek közül választhatsz előre, ha egyéb helyszín, írd a megjegyzések közé)