Nyitott szívvel – Rapid Randi kenutúra

Rapid randi vízitúra, elsőként a Szigetközben és a Dunakanyarban. Ha szereted a természetet és olyan valakit keresel, aki szintén így érez, akkor próbáld ki a Rapid Randi Vízitúrát!

Mi az a Rapid Randi?

Adott egy csapat lány és egy csapat fiú. A fiúk és a lányok kettesben, rövid ideig beszélgethetnek egymással, amiről csak akarnak. 15-10 perc után a párok “embert” cserélnek, így minden fiú minden lánnyal megismerkedhet – nyilván csak felületesen. Ha vége a “menetnek”, mindenki diszkréten felírja és leadja az általa szimpatikus ember – emberek nevét a szervezőnek… Természetesen ugyan annyi fiút és lányt várnak, hogy ne legyen túlkínálat 🙂 Ez egy divatos, érdekes és konstruktív ismerkedési forma…

Szabadság – Szerelem – Szeretem…


Hogy néz ki ez egy vízitúrán?

Ugyan annyi lányt és fiút várunk egy jó hangulatú kenutúrára. Kettesével ülhettek be a kenukba, ahol már az elején kiderül ki a “főnök”, hiszen ő fogja meg a kormánylapátot. 20-30 perc kettesben evezés a vezető jelzésére után kikötünk, párt cseréltek és folytatjuk tovább a vízitúrát. A túra végén egy kis kártyára mindenki felírja, hogy kinek ki volt szimpatikus és megkapjátok egymás elérhetőségét… Ha a túra két napos, akkor a másnapi túrát már az egymásnap szimpatikus párok együtt tölthetik el.

A túravezető a randi vízitúra alatt csak figyel, segít a kenuzásban és persze összegzi az “eredményeket”. Két napos túra esetén pedig egy kicsit játssza a tyúkanyót…


Időpontok és helyszínek

2020 május 24, vasárnap, Ásványráró – 1 napos randitúra a Szigetközben.

2020 június 20-21, szombat-vasárnap, Ásványráró – 2 napos randitúra a Szigetközben.

Részletek a túrákól

Találkozó az egy és két napos túrák esetén is Ásványrárón, a Part Camping-ben 09:30 környékén. Ott egy rövid eligazítás után egyből vízre is szállunk és 4-6 órás beszélgetős, udvarlós evezés után visszaérkezünk a kempingbe. Ott egy kis kellemes estebédre a vendégeink vagytok! Ha a túra két napos, akkor az alvás a kemping területén lehetséges, sátorban. Ebben az esetben este közösen főzünk bográcsban. Másnap a túra folytatódik tovább, de már olyan felállásban, ahogy Nektek szimpatikus…:)

A tábortűz sem rossz helyszín az udvarlásra…:)


A program ára és a jelentkezés menete

Az egy napos program ára 8.000 Ft a fiúknak és 4.000 Ft a lányoknak. Ez így igazságos:) Az ár tartalmazza a felszerelést, túravezetést és szervezést és a túra utáni grillvacsora árát. A két napos program a fiúknak 12.000 Ft a lányoknak pedig 6.000 Ft. Ebben nincs benne a szállás ára, ezt Nektek kell elrendeznetek, de természetesen segítünk.

Jelentkezés: a sziasztok@bejarhatoutazasok.hu e-mail címen tudtok jelentkezni, kizárólag egyesével. Figyelem: ugyan annyi fiút és lányt fogadunk, hogy párban legyetek. A túra zárt, külsősöket ezeken az alkalmakon nem fogadunk!