Egy jó kis családi vízitúrás hétvége

Vízitúrázni jó! Főleg ha az egész család ott van és jól érzi magát! Egy kis odafigyeléssel és megfelelő hajó illetve útvonal választással tökéletes kikapcsolódás lehet a vízitúra, akár egészen pici gyerekekkel is! Ezt bizonyítja a Pünkösd hétvége is!

jól alakul ez a hosszú hétvége kis mezítlábas csapatunk és vízitúrázós családjaink számára: szombaton alaposan kifáradtunk és megáztunk az Ipolyon és a Dunán, ahol a Nomád Bár és NomádTours aprajával-nagyjával és egy szuper gödöllői társasággal eveztünk Ipolytölgyes és Nagymaros között. Az Ipoly a kevés víz miatt “kopogott”, jól jött, hogy a nagymarosi BTZ Kenukölcsönző törhetetlen családi hajóival mentünk (köszönjük a kenukat innen is!).
Vasárnap négy Lett-Magyar családnak mutattuk meg a Szentendrei-Duna szépségét Visegrád és Leányfalu között, a szuper biztonságos családi fa csónakunkban és persze kenuban. Egészen apró kis gyerkőcök is végignyomták a 14 km-es túrát, de persze a hangsúly a játékon volt, a puha dunabogdányi homokpartot pedig különösen élvezték! Az eső szerencsére hanyagolt bennünket aznap…

Végül egy-két fotó ízelítőnek:

« 19 A 19 »