Elérhetőségeink

Itt tudsz jelentkezni vagy érdeklődni

 Telefon:  +36 20 515-0911  (hétköznap 08:00 – 14:00 között vagy a túrák ideje alatt), de inkább e-mail-t írjatok!

sziasztok@bejarhatoutazasok.hu

Ezen az űrlapon érdeklődni és jelentkezni is tudsz a 2020-as vízitúrákra. A túrák jellemzően  5-25 fő között kerülnek megrendezésre, a hatályos kijárási korlátozások betartásával…Figyelem: minden jelentkező a túra előtt kap tájékoztatást a túráról. Ha jelentkeztél, de nem kaptál tájékoztatást, jelezd, ne szóljon bele a technika ördöge a túrába…

  Időpont: Ha csak egy napos a vízitúra, az első mezőt töltsd ki)
  -

  Helyszínek (ezek közül választhatsz előre, ha egyéb helyszín, írd a megjegyzések közé)

  Hírlevél vízitúrákhoz

  csak a fontosabb eseményekről fogsz értesítést kapni…

  Vízi túrakíséret előre megszervezett vízitúra esetén

  Vállaljuk mások által szervezett túrák kíséretét, erre minden esetben egyedi árat kell kalkulálnunk.

  Túraszervezés

  Amennyiben nincs konkrét elképzelése a túra helyszínéről vagy lebonyolításáról, kérd ajánlatunkat vagy vedd igénybe segítségünket. Ez ingyenes!

  Bemutatkozás – röviden

  Csapatunk minden egyes tagja tapasztalt természetjáró, különösen “vízenjáró – vízitúrázó”. Ki-ki, a maga közel két évtizedes  tapasztalatával, több száz vezetett túrájával és több ezer evezett kilométerével járul hozzá ahhoz a munkához, ami eredménye egy örökre emlékezetes, jó és maradandó élményt adó túra,  valamilyen vízen és annak partján.  Jellemzően hazai folyókon és tavakon vezetünk túrákat, kisebb és nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak. Pedagógusok vagyunk, így nem csak a fizikai környezettel, hanem emberi tényezőkkel is egyaránt jól megbirkózunk. Számunkra a csapatunk biztonsága és jó érzése mindig is az első helyen szerepel és ez így is marad addig, míg a túra véget nem ér.