Vízitúra Last Minute jegy – 2021-es árak 2022-ben

Lepd meg szeretteid, családod, barátaid egy jó kis kellemes szigetközi vízitúrával a 2022-es szezonban, 2021-es árakon. 2022 december 31-ig érvényes!

Hogyan működik?

Vásárolj vízitúra jegyet a BejárhatóUtazások csapatától és evezz velünk családi csónakkal vagy túrakenukkal a szigetközi Ásványráró vagy Kisbodak vizein, a Duna gyönyörű vadregényes ágain. A túrajegy tulajdonosa és társasága, családja vízitúra vezető kíséretével és egy kis evezés oktatással együtt vehet részt a vízitúrán, bármelyik meghirdetett túraidőpontban, 2022-ben.

2021-ben szinten minden hétvégén volt túránk, így biztosan tudtok választani jövőre is egy megfelelő hétvégét!

Mit kaptok a túrajeggyel?

Egy kellemes 5-6 órás evezést, túravezetéssel, eszközbérléssel. A túra körtúra, az ingyenes parkolás a helyszínen megoldható, és oda érkezünk vissza, ahonnan indulunk, így az autózni sem kell a túra előtt, vagy után. A túra előtt oktatást tartunk, illetve részt vehettek a Szigetköz Jártassági Tanfolyamjainkon is!

A házigazdánk a Part Camping Ásványrárón, Esthajnalcsillag Kemping Kisbodakon. Igény szerint a túra utáni étkezés is megoldható ezen a két helyszínen, az étkezés ára nincs benne a túrajegy árában.

Mennyibe kerül és hogyan vásárolhatom meg, hogyan vehetem át?

Írj a sziasztok@bejarhatoutazasok.hu e-mail címre, vagy keress fel minket az elérhetőségen, ahol megbeszéljük a részleteket és a létszámot!

Fizetni tudtok átutalással, OTP SZÉP KÁRTYÁVAL vagy akár készpénzzel személyesen, egy előre megbeszélt helyszínen (Győr vagy Ásványráró). A túrajegyet nyomtatott formában személyesen illetve postán, vagy digitálisan e-mailben kaphatjátok meg, természetesen kitöltve! A jegy 2022 március 31-ig vásárolható!

CSALÁDOKNAK EGYEDI KEDVEZMÉNYT ADUNK! 10 fő felett a szervező ingyen jöhet és egyedi időpontot is választhattok!

Felnőtt ár

1 alkalmas túra, 2021-es áron

5000 Ft/fő

Diák és gyermek ár

1 alkalmas túra, 2021-es áron. 6 éves kor alatt ingyenes

3000 Ft/fő

Rendeld meg most és élvezd a Szigetközt 2022-ben!

Keress minket az elérhetőségeinken!