2018 november 17-18, Ásványráró

A hideg december előtt egy utolsó, kalandos vízitúrára hívunk Benneteket a ritkán járt alsó-szigetközi ágrendszerbe, körtúra jelleggel!

A részletek:

Időpont: 2018 november 17-18

Helyszín és szálláshely: Ásványráró, Part Kemping

Költségek: 8000 Ft önköltség, amely a két napi fűtött, max 5 ágyas szobákban való szállást és a kenubérlést foglalja magában és a helyszínen fizetendő. Az étkezés bográcsos, közös főzés, a túravezetésért pedig adományt fogadunk el.

maximum létszám: 15 fő

Jelentkezés: (pontos létszámmal) A facebook-os esemény Ott Leszek jelölését nem vesszük komolyan 🙂

Fontos információk a novemberi evezéssel kapcsolatban a következő bekezdésben:

November közepén a Szigetközben csodálatos, a lombhullatók jó része lehullatta leveleit, a környezet készülődik a téli pihenésre. A víz fürdésre alkalmatlan, a vízbe lépés is kényelmetlen lehet ám nem elkerülhető ezért olyan felszerelést hozzatok magatokkal ami bírja a vizet, lehetőleg nem ázik át, vagy neoprene anyagból van. A gumicsizma TILOS!

javasolt felszerelés: neoprene cipő és neoprene zokni, könnyen száradó nadrág + váltóruha vízre. Még jobb a hosszú neoprene nadrág!
A Decathlon-ban be tudtok szerezni mindent

Utazás: egyénileg autóval, vagy tömegközlekedéssel. Javasolt útvonal: Győrig vonattal onnan busszal Ásványráróra.

A menetrend

Pénteken: érkezés, szállás elfoglalása. 5 ágyas szobák vannak, abból is 3 db, így max létszám 15 fő. A szobabeosztást a helyszínen beszéljük meg. Este igény szerint közös bográcsozás

Szombaton: körtúra a bagaméri-ágrenszerbe. Átemelésekkel, zúgókkal tarkítva, csodálatos útvonal! Este közös bográcsozás!

Vasárnap: reggeli körtúra az ásványrárói ágrendszerben és hazautazás.

…végül pedig kedvcsinálónak egy-két fotó a túráról: