sziasztok@bejarhatoutazasok hu és +36205150911

Vedd fel a kapcsolatot ÍRÁSBAN

Javasoljuk az e-mailben történő megkeresést, illetve jelentkezést, hiszen: a szó elszáll, az írás megmarad. Ha kényelmesebbnek érzed, telefonálj nyugodtan, hétköznap 07:00 – 18:00 között, de a jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk és akkor válik biztossá, ha visszajelzünk. Jelentkezés előtt olvassátok el a RÉSZVÉTELI FELTÉTELEKET!

Űrlap a kapcsolatfelvételhez vagy jelentkezéshez

Nem kötelező ezt használni, ha kényelmesebb, küldj emailt!

Figyelem: minden jelentkező a túra előtt kap tájékoztatást a túráról. Ha jelentkeztél, de nem kaptál tájékoztatást a túra előtt, írj, hívj, kérdezz!

    A weboldalon található részvételi feltételeket elolvastam és elfogadom (pipa, ha igen):

    legyen a víz út…

    Csapatunk minden egyes tagja tapasztalt természetjáró, különösen “vízenjáró – vízitúrázó”. Ki-ki, a maga közel két évtizedes  tapasztalatával, több száz vezetett túrájával és több ezer evezett kilométerével járul hozzá ahhoz a munkához, ami eredménye egy örökre emlékezetes, jó és maradandó élményt adó túra,  valamilyen vízen és annak partján.  Jellemzően hazai folyókon és tavakon vezetünk túrákat, kisebb és nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak. Pedagógusok vagyunk, így nem csak a fizikai környezettel, hanem emberi tényezőkkel is egyaránt jól megbirkózunk. Számunkra a csapatunk biztonsága és jó érzése mindig is az első helyen szerepel és ez így is marad addig, míg a túra véget nem ér.

    CÉGINFÓ: Klemencz Henrik ev. – adószám: 68335364-1-28, nyil. sz.: 51598057