Zátony-Duna vízitúra – egy napos vasárnapi csoda kaland!!

Kisbodak Kisbodak, Győr-Moson-Sopron, Magyarország

A Zátonyi-Dunán tartunk egy kellemes túrakenus vasárnapot. A Zátonyi-Duna hazánk talán legtisztább vizű "folyócskája", keskeny, kanyargós, a környezete gyönyörű. Akár 3-4 méter mélyre is leláthatunk, megfigyelhetjük az alattunk úszkáló halakat...Read more "Zátony-Duna vízitúra – egy napos vasárnapi csoda kaland!!"

8000Ft

Vízi körtúra Kisbodakon – végre járható az Öreg-Szigeti-tó és lehet strandolni!!

Kisbodak Kisbodak, Győr-Moson-Sopron, Magyarország

Vízitúra kezdőknek, pihenni vágyóknak! A gyönyörű és egzotikus kisbodaki-ágrendszerben az Öreg-Szigeti tavon evezünk keresztül. Ez az útvonal az ÉV VÍZITÚRA ÚTVONALA cím egyik várományosa volt 2023-ban! A túra kezdőknek, haladóknak,Read more "Vízi körtúra Kisbodakon – végre járható az Öreg-Szigeti-tó és lehet strandolni!!"

7000Ft

Csallóközi körtúra Kisbodakról – EL FOGSZ FÁRADNI! – időpontváltozás

Kisbodak Kisbodak, Győr-Moson-Sopron, Magyarország

Szombati csallóközi-körtúra, a Csallóközben. Kisbodakról, a kikötőből  indulunk és ISZONYATOSAN el fogunk fáradni a végére :) A csallóközi körtúrákat elsősorban gyakorlottabb, edzettebb túrázóknak ajánljuk. A vízitúra során számtalan átemeléssel kellRead more "Csallóközi körtúra Kisbodakról – EL FOGSZ FÁRADNI! – időpontváltozás"

8000Ft/fő

Vízi körtúra Kisbodakon – végre járható az Öreg-Szigeti-tó

Kisbodak Kisbodak, Győr-Moson-Sopron, Magyarország

Vízitúra kezdőknek, pihenni vágyóknak! A gyönyörű és egzotikus kisbodaki-ágrendszerben az Öreg-Szigeti tavon evezünk keresztül. Ez az útvonal az ÉV VÍZITÚRA ÚTVONALA cím egyik várományosa volt 2023-ban! A túra kezdőknek, haladóknak,Read more "Vízi körtúra Kisbodakon – végre járható az Öreg-Szigeti-tó"

7000Ft