Lepd meg szeretteid, családod, barátaid egy kellemes szigetközi egy napos vízitúrával a 2023-as szezonban, 2022-es árakon. 2023 december 31-ig érvényes.

2023-ban már nem kapható, készülünk a 2024-es évre!

Vásárolj vízitúra jegyet a Bejárható Utazások csapatától és evezz velünk családi csónakkal vagy túrakenukkal a szigetközi Ásványráró vagy Kisbodak vizein, a Duna gyönyörű vadregényes ágain. A túrajegy tulajdonosa és társasága, családja vízitúra vezető kíséretével és egy kis evezés oktatással együtt vehet részt a vízitúrán, bármelyik meghirdetett túraidőpontban, 2023-ban.

Az ajándékjegy tulajdonosa bármelyik egy napos túránkon részt vehet, egyszerűen csak jelentkeznie kell a túrára és jeleznie, hogy túrajeggyel érkezik!

Mit kaptok a túrajeggyel? 2023-ban 2 féle túrajegy vásárolható!

Két féle jegyet vásárolhattok. Mindkét jegyfajta tartalmaz egy egy napos vízitúrát a 2023-as évben, túravezetéssel, eszközbiztosítással (mentőmellény, vízhatlan hordó stb) A “CSAK EVEZÉS jegy” nem tartalmaz plusz szolgáltatást (némely túrán csomagszállítás, sofőrtranszfer, ajándék reggeli, ebéd stb.), azoknak ajánljuk, akik a “körítést” szeretik önállóan megoldani, van helyismeretük, helyben laknak, nyaralnak, stb. A plusz szolgáltatásokért a helyszínen kell fizetni. A “TELJES CSOMAG jegy” bármely meghirdetett egy napos túránk összes szolgáltatását tartalmazza. Ha bizonytalan vagy az ajándékozott fél ismereteiben, ezt a jegyfajtát javasoljuk! Ebben az esetben a helyszínen már semmilyen fizetendő tétel nincs!


A házigazdánk a Szigetközben Ásványrárón a Part Camping, Kisbodakon pedig az Esthajnalcsillag Kemping Egy évben közel 100 túrát indítunk, márciustól októberig minden hétvégén, nyáron pedig egy héten több alkalommal is, és nem csak a Szigetközben! Vannak kezdőnek, haladóknak és profi túrázóknak való túráink, mindenki megtalálja a neki kellemes kikapcsolódást!


Mennyibe kerül és hogyan vásárolhatom meg, hogyan vehetem át?

CSAK TÚRA csomag

azoknak ajánljuk, akik csak evezni jönnek, az étkezést, szállást, logisztikát önállóan szeretnék megoldani.

Ez az utalvány minden egy napos túránkra érvényes, de csak az evezést, eszközbérlést és túravezetést tartalmazza. Az egyéb feláras szolgáltatásokat (ha van ilyen) a helyszínen kell kifizetni.

Felnőtt ár/nap

Gyermek ár/nap

5 éves kor alatt ingyenes

1 főnek 10% kedvezmény, ha digitálisan kéred!

“TELJES” csomag

Ez az utalvány bármely egy napos túránk összes szolgáltatását magában foglalja. A helyszínen már semmi fizetendő tétel nincs.!

Minden meghirdetett egy napos túrára érvényes és minden szolgáltatást tartalmaz, ami a túrához tartozik. Ez jellemzően ajándék ebéd, logisztika, sofőrszállítás, hajószállítás….Ha másoknak veszitek ajándékba, ez a jó választás.

Felnőtt ár/nap

Gyermek ár/nap

5 éves kor alatt 2000 Ft

1 főnek 10% kedvezmény, ha digitálisan kéred!

Megrendelés és átvétel e-mailben

…vagy keress fel minket az elérhetőségeinken, ahol megbeszéljük a részleteket, az átadás helyét és a létszámot! Kérhetitek kinyomtatva, vagy digitálisan is, nyomdai formátumban 10% kedvezménnyel.

Fizetni tudtok átutalással, vagy személyesen OTP SZÉP KÁRTYÁVAL, bankkártyával (ezt jelezzétek, mert vinnem kell a terminált) vagy akár készpénzzel, egy előre megbeszélt helyszínen (Győr vagy Ásványráró).

Rendeld meg most és élvezd a Szigetközt 2023-ban!

Keress minket az elérhetőségeinken!