Vízitúrázni jó! Főleg ha az egész család ott van és jól érzi magát! Egy kis odafigyeléssel és megfelelő hajó illetve útvonal választással tökéletes kikapcsolódás lehet a vízitúra, akár egészen pici gyerekekkel is! Ezt bizonyítja a Pünkösd hétvége is!

jól alakul ez a hosszú hétvége kis mezítlábas csapatunk és vízitúrázós családjaink számára: szombaton alaposan kifáradtunk és megáztunk az Ipolyon és a Dunán, ahol a Nomád Bár és NomádTours aprajával-nagyjával és egy szuper gödöllői társasággal eveztünk Ipolytölgyes és Nagymaros között. Az Ipoly a kevés víz miatt “kopogott”, jól jött, hogy a nagymarosi BTZ Kenukölcsönző törhetetlen családi hajóival mentünk (köszönjük a kenukat innen is!).
Vasárnap négy Lett-Magyar családnak mutattuk meg a Szentendrei-Duna szépségét Visegrád és Leányfalu között, a szuper biztonságos családi fa csónakunkban és persze kenuban. Egészen apró kis gyerkőcök is végignyomták a 14 km-es túrát, de persze a hangsúly a játékon volt, a puha dunabogdányi homokpartot pedig különösen élvezték! Az eső szerencsére hanyagolt bennünket aznap…

Végül egy-két fotó ízelítőnek:

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”punkosd”]