Loading Events

« All Events

Zátonyi-Duna vízitúra – szezonnyitás március 15-én

2024 március 15 :: 09:00 - 17:00

4000Ft

A Zátonyi-Dunán tartunk egy kellemes tavaszi túrakenus napot. Ez a keveset látogatott vízterület hazánk talán legtisztább vizű “folyócskája”, keskeny, kanyargós,, lassú folyású, a környezete gyönyörű. Vízében akár 3-4 méter mélyre is leláthatunk, megfigyelhetjük az alattunk úszkáló halakat, nádasaiban számtalan madár fészkel, bújik meg és a nutria is gyakori vendég a túráinkon…

jelentkezés: – infó: 06HÚSZ5150911

Részletek:
Találkozó Kisbodakon, a vízi kultúrházban (https://vizikulturhaz.kisbodak.hu) 09:00-09:30 között. Ha kávézni, üdítőzni szeretnétek, előtte ugorjatok be a a kisbodaki vegyesboltba vagy főzünk egy kotyogós kávét, utána együtt autókkal átmegyünk a kikötőbe (kb. 3 km) és onnan teszünk egy kellemes túrát, melynek a vége szintén az indulási helyünk, ahol az autók várnak. Visszaérkezés várható ideje: kb. 16:00

A túra felénél pihenünk, szendvics, üdítő legyen nálatok, mert ilyenkor még nincs büfé sehol!
A túrán 2-3-4 személyes kenukkal és 12 személyes családi csónakkal túrázunk, a kenu kormányzását megtanítjuk annak, aki még sosem próbálta. A kenuk korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A túra szezonnyitó ára: 4000 Ft/fő ami tartalmazza a kenuk bérlését és szállítását (mentőmellénnyel), a szállítást és túravezetést. (diákoknak, családoknak kedvezményt adunk)

Hozzatok magatokkal: nap és eső ellen ruházatot, vizet, csokit, váltóruhát és vízálló szandált vagy papucsot, iratokat, pénzt, ha vásárolni akartok.

További részletek és részvételi feltételek: https://bejarhatoutazasok.hu/zatonyi-duna-vizitura/
Iratkozzatok fel a hírlevelünkre is! https://bejarhatoutazasok.hu/#hirlevel

Details

Date:
2024 március 15
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
4000Ft
Event Categories:
, ,

Venue

Kisbodak
Kisbodak, Győr-Moson-Sopron Magyarország + Google Map