Nyitott szívvel – Rapid Randi kenutúra

Rapid randi vízitúra, elsőként a Szigetközben és a Dunakanyarban. Ha szereted a természetet és olyan valakit keresel, aki szintén így érez, akkor próbáld ki a Rapid Randi Vízitúrát a Szigetközben, a Dunakanyarban vagy a Tisza-tavon!

Mi az a Rapid Randi?

Adott egy csapat lány és egy csapat fiú. A fiúk és a lányok kettesben, rövid ideig beszélgethetnek egymással, amiről csak akarnak. 15-10 perc után a párok “párt” cserélnek, így minden fiú minden lánnyal megismerkedhet. Ha vége a “randi-túrának”, közösen ebédelünk valami finomat és utána, ha egy résztvevőnek valaki nagyon szimpatikus volt, elkérheti az illető elérhetőségét… Természetesen ugyan annyi fiút és lányt várnak, hogy ne legyen túlkínálat 🙂 Ez egy divatos, érdekes és konstruktív ismerkedési forma…

szabadság – szerelem – szeretem…


Hogy néz ki ez egy vízitúrán?

Ugyan annyi lányt és fiút várunk egy jó hangulatú kenutúrára. Kettesével ülhettek be a kenukba, ahol már az elején kiderül ki a “főnök”, hiszen ő fogja meg a kormánylapátot. 20-30 perc kettesben evezés a vezető jelzésére után kikötünk, párt cseréltek és folytatjuk tovább a vízitúrát. A túra végén, a korai vacsora után elkérhetitek – megkaphatjátok egymás elérhetőségét…Amikor a program két napos, akkor a másnapi túrát már az egymásnap szimpatikus párok együtt tölthetik el.

A túravezető a randi vízitúra alatt csak figyel, segít a kenuzásban és segít a hangulat oldásában. A cél a laza ismerkedés, barátkozás, semmit sem erőltetünk!


Időpontok és helyszínek


Részletek a programról

Találkozó az egy és két napos túrák esetén is a Szigetközben, Ásványrárón, a Part Camping-ben 09:30 környékén. Ott egy rövid eligazítás után egyből vízre is szállunk és 4-6 órás beszélgetős, ismerkedős evezés után visszaérkezünk a kempingbe. Ott egy kis kellemes estebédre a vendégeink vagytok! Ha a túra két napos, akkor az alvás a kemping területén lehetséges, sátorban. Ebben az esetben este közösen főzünk bográcsban. Másnap a túra folytatódik tovább, de már olyan felállásban, ahogy Nektek szimpatikus…:)

A tábortűz sem rossz helyszín az udvarlásra…:)


A program ára és a jelentkezés menete

Az egy napos program ára 7.000 Ft a fiúknak és 4.000 Ft a lányoknak. Ez így igazságos:)

Az ár tartalmazza a felszerelést, túravezetést és szervezést (a túra utáni könnyű vacsora ajándék).

A két napos program a fiúknak 12.000 Ft a lányoknak pedig 6.000 Ft. (…ebben nincs benne a szállás ára, ezt Nektek kell elrendeznetek, de természetesen segítünk.)

Jelentkezés: a sziasztok@bejarhatoutazasok.hu e-mail címen tudtok jelentkezni, kizárólag egyesével. Figyelem: ugyan annyi fiút és lányt fogadunk, hogy párban legyetek, ezt mi koordináljuk és időrendi sorrendben fogadjuk a jelentkezést. A túra zárt, a nem párt keresőket, párokat ezeken az alkalmakon nem fogadunk!