Elsődleges szempontunk, hogy mindenki biztonságban érezze magát a vízitúrán, anélkül, hogy ez az evezés élményének csökkenésével járna. Mi a Viator Mundi Nagy Családi Csónakot használjuk és ajánljuk mindenkinek, aki nem egészen biztos a kenus/kajakos tudásában, vagy fotózni, nézelődni szeretne, pici gyerekkel túrázik, vagy csak egyszerűen szereti a kényelmet

Vízitúrára – családoknak – tökéletes

CE minősített, 12 személyes biztonságos és kényelmes családi csónak 2-3 család számára.

Vízitúrára – Családoknak – Tökéletes

Te is kipróbálnád? Gyere el egy vízitúránkra!


Mit kell tudni a Családi Csónakról?

CE Minősítéssel, Hajózási Főfelügyelet engedélyével ellátott csónak, amely formatervezési oltalommal is rendelkezik.

Építő és tervező: Mundi Tamás

A kormányossal együtt 12 személy befogadására alkalmas, 7 méter hosszú 1,5 méter széles, kényelmes ülésekkel ellátott, kenu evezővel hajtott egyedi tervezésű csónak. A gyártó Mundi Tamás túraszervező és hajóépítő, aki a több évtizedes vízitúrás tapasztalatával tervezte és építette a csónakot.

Hogyan túrázunk a Családi Csónakban?

Ugyan úgy, mint egy kenuban, annyi különbséggel, hogy többen ülünk benne és egymás mellett. Rendkívül fordulékony, könnyen kormányozható, így ahová a szélessége miatt befér, oda be is tudunk vele menni. Kenulapáttal evezünk benne, a kormányos magasabban ül, így kilát többiek feje fölött.

A családbarát vízitúra a családbarát csónakkal…

Kényelmes ülésekkel találkozunk, fonott ülőlap, hullámvonalban eltolt elhelyezés miatt mindenki kényelmesen ülhet, függetlenül attól, hogy felnőtt vagy kisgyerek…

Bármennyit ülsz benne – nem érzed a hátsódon 🙂

A Bejárható Utazások csapata előszeretettel használja a Szigetközben, Dunán, Ipolyon, Kis-Dunán és a Tisza-tavon is… de a kisebb folyók kivételével bárhol úszik!

12 felnőtt meg sem kottyan neki – a bent ülők nagy része 80 kg felett volt

Érdekel a családi csónak? Kipróbálnád?

További információk (technikai és túrázással kapcsolatos) a csónakról: +36205150911-es telefonszámon. Személyesen megtekinthető a Szigetközben vagy azokon a túrákon, ahová magunkkal visszük!