Apukák figyelem! Töltsetek egy kis időt a természetben, a Dunán a gyerekekkel! Várunk Benneteket az Apa és a gyerekek vízitúránkra, Ásványráróra a Szigetközbe július 10-11-én.

részletek hamarosan itt és a facebook eseményben

Időpont: 2021 július 10-11 (szombat és vasárnap)

Helyszín és szállás: Ásványráró, Part Camping. (https://www.partcaming.hu) – FIGYELEM: a szállást önállóan tudjátok intézni, de természetesen segítünk!

A program ára: 5000 Ft/fő/nap felnőtteknek és 3500 Ft/fő/nap a diákoknak. 5 év alatt ingyenes…

a túra díja tartalmazza: kenu és családi csónak bérlés, túravezetés és szervezés és a szombati esti tábori vacsora árát. A szállást és egyéb ellátást egyénileg tudjátok intézni a kemping elérhetőségein. Elsősorban sátras szállásra készüljetek!

www.partcamping.hu

– +36 70 625 4881


Programterv

Találkozó szombaton reggel 08:00, a kemping területén. A szállás elfoglalása vagy sátorállítás után indulunk a partra. Átismételjük a kenuzás alapjait és elindulunk a szombati, hosszabb vízitúrára. Napközben fürdünk, sétálunk is egy kicsit és délután 4-5 körül érünk vissza a kempingbe. Az árnyékban összeállítjuk az esti vacsora összetevőit és ha hűvösebb lesz, élőtűzön megfőzzük. Vasárnap már felkészülve szállunk vízre, egy másik útvonalon evezünk az ágrendszerben. A túra ezen a napon korábban ér véget, hogy legyen idő sátrat bontani. Igazi jó apás hétvége lesz…


Hoznivalók

  • Sátor, hólózsák, polifoam
  • Ruha, váltóruha, fürdőruha (játszós)
  • Jó minőségű szandál vagy cipő, ami bírja a vizet
  • Nap és eső elleni védelem, sapka, napszemüveg
  • Étkészlet, kés vagy bicska (nem törékeny, nem eldobható!)
  • Személyes iratok, gyógyszerek