Mi így tudunk a legjobban köszönetet mondani. Az elmúlt hosszú időszak mindnyájunkat érintett, kit jobban, kit rosszabbul. A helyzet kulcsa főként azok kezében van, akik az egészségünkért felelnek, az életünket védik, éppen ezért – ha lehet – köszönetet mondunk és hálát adunk Nekik ezért, noha ők ezt sosem kérték tőlünk. Így hát adunk Nekik ajándékba vízitúrát…, mert mi ehhez értünk:) – és reméljük a COVID helyzet engedi


2021 június 5-én, Szombaton, Ásványrárón, nagy szeretettel, minden eszközünkkel, a mi és összes barátunk szeretetével várunk minden egészségügyben dolgozót egy laza, élményszerző, pihentető, kikapcsoló vízitúrára. Reggel 10-től délután 3-ig, turnusokban indulunk az ásványrárói Part Camping kikötőjéből egy laza, természetjáró vízitúrára. A túra során a Duna legszebb részeit járjuk be, túrakenukkal és családi csónakkal.

Ha sosem eveztél, akkor is jöhetsz, 12 személyes Viator Mundi családi csónakokkal mindenki kényelmesen járhatja velünk a természetet

A túrák tervek szerint 10:00, 13:00, 15:00 időpontokban indulnak, a COVID helyzet által megszabott szabályok szerint. Szeretnénk minél több vízitúrás barátunkat bevonni a túravezetésbe, ezért elképzelhető, hogy ennél is több turnusban indulunk, erről folyamatosan tájékoztatunk mindenkit e-mailben () vagy a facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/bejarhatoutazasok)

Helyszín: Ásványráró, Part Camping és kikötő (Ásványráró, Kikötői út 51)

Részletes program: A meghirdetett időpontokban indulunk a kemping mellől. Az indulás előtt fél órával legyetek a helyszínen, tartunk egy kis ismertetőt és eligazítást és indulunk evezni. A túrák során túravezető kíséri a csapatot, a családi csónakban bármilyen képzettségű és korú résztvevő jól érezheti magát, túrakenukban a kicsit tapasztaltabbakat várjuk. (a kenuk 3-4 személyes, stabil túrakenuk, a családi csónak pedig bárki számára élvezetes kikapcsolódást nyújt). A túrák után mindenkit várunk egy egyszerű tábori ebéddel, a kempingben pedig mindenki jól érezheti magát (ha a COVID helyzet ezt lehetővé teszi..).

Ha jönnétek, írjatok: