Izgalmas, kicsit hosszabb, de könnyen teljesíthető szigetközi-ágrendszer körtúra, melyet Ásványráróról indítunk. Érintjük a Nagy-Dunát, messziről látjuk a bősi erőművet és a gyönyörű bagaméri-ágrendszert. Kicsit sportosabbak számára ajánljuk, de könnyen teljesíthető vízitúra, akár gyermekekkel is! Ha már több kezdők túrán voltál, itt a helyed!

Időpontok 2023-ban

az időpontokat folyamatosan töltjük fel, ha egyedi időpontot szeretnél keress minket az elérhetőségeinken

Nincsenek jövőbeni események.

Általánosságban a Bagaméri-körről

Ezen a körtúrán a Szigetköz összes arcát megismerheted! Ásványráróról indulunk és 5 átemeléssel egy jó nagy kört teszünk, az Öreg-Dunán lefelé, majd a lassú folyású Bagaméri-ágon visszafelé. A túra 5-6 óra alatt kényelmesen teljesíthető, amibe egy kis fürdőzés is pihenés is belefér. A Nagy-Duna szélesen hömpölygő víztömege és a Bagaméri-ág csendes, bujkálós részei igazán változatossá teszik ezt a túrát.

A túra után a vendégeink vagytok egy meleg ebédre!

Felnőtt (családoknak kedvezményt adunk)

A túra díja tartalmazza a családi csónak vagy, kenubérlést és túravezetést és egy meleg ebédet a kempingben!

10500 Ft/fő

Diák/Gyermek

A túra díja tartalmazza a családi csónak vagy, kenubérlést és túravezetést és egy meleg ebédet a kempingben!

6500 Ft/fő

Fizetni tudtok a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával!

Jelentkezés kizárólag e-mailben:

Találkozó és menetrend

A túrákra 10:00 környékén szoktunk elindulni, ez a vízre szállás időpontja (ha másképp van, azt jelezzük előre), ezért legkésőbb 09:30 körül találkozunk az indulási helyszínen, melyek az ásványrárói Part Camping. Az indulás előtt eligazítást tartunk, kiosztjuk a felszerelést és rövid evezős oktatást is tartunk, amennyiben ez szükséges. Az eligazítást kötelező meghallgatni! A visszaérkezés kb. 15:00.

Különleges tudnivalók

Ezen a túrán 5 átemeléssel kell számolnotok. Ezeket közösen könnyen teljesítjük, de fontos, hogy olyan lábbelibe gyertek, amivel vízbe lehet lépni és könnyen lehet benne sétálni is! Többi vizet, szendvicset és csokit hozzatok magatokkal!