Körtúra a csallóközi-ágrendszer alsó részén, Nagybodak és Bős környékén, dunaremetei, kisbodaki vagy ásványrárói indulással. Hosszú túra, gyakorlott vízitúrázóknak

Időpontok 2021-ben

az időpontokat folyamatosan töltjük fel, ha saját túrát szeretnél keress minket az elérhetőségeinken

Nincsenek következő események.

Általánosságban a túrákról

A csallóközi körtúrákat elsősorban gyakorlottabb, edzettebb túrázóknak ajánljuk. A vízitúra során 6-8 átemeléssel kell megküzdeni, melyek ugyan nem nehezek és nem hosszúak (egyet-egyet kivéve), de időben hosszabb vízitúrára számíthatunk. A csallóközi-ágrendszer vize hasonló a szigetköziéhez, talán kicsit lassabb, gyakrabban vannak átemelések és kevesebb a település a közelben. Egész napos program!

Felnőtt

csoportoknak kedvezményt adunk

6500 Ft

Diák

diákigazolvánnyal rendelkezők

5000 Ft

Ezt a túrát 14 éves kor alatt nem ajánljuk! A túra díja tartalmazza a kenuszállítást, kenubérlést és túravezetést!

Jelentkezés:

Menetrend

Erre a túrára korán kell elindulni, ezért reggel 08:00-kor találkozunk az indulási helyen Ásványrárón, Kisbodakon vagy Dunaremetén a kompkikötőben. A kenukat odaszállítjuk, amennyiben nincsenek a helyszínen. A túra minden esetben körtúra, így nincs szükség “utazgatásra”. Rögtön indulás után keresztül evezünk a szigetközi Öreg-Dunán, beemelünk a csallóközi-ágrendszerbe és ott egy hangulatos körtúrát teszünk, melynek hosszát menet közben változtathatjuk. A túra végén a kiindulási pontra érkezünk, kalandokkal feltöltődve!

FIGYELEM: kényelmes evezős ruha, szandál vagy surf-cipő, szendvics, víz és csoki bőven legyen nálunk. Mindezek mellett hasznos lehet EURO és a személyes okmányok mindenképpen legyenek a csomagban!