Körtúra a csallóközi-ágrendszer alsó részén, Szlovákiában, Nagybodak és Bős környékén, dunaremetei, kisbodaki vagy ásványrárói indulással.

Hosszú vízitúra, gyakorlott vízitúrázóknak!!

Időpontok 2023-ban

az időpontokat folyamatosan töltjük fel, ha saját túrát szeretnél keress minket az elérhetőségeinken

Jelenleg nincs esemény

Általánosságban a csallóközi vízitúráról

A csallóközi körtúrákat elsősorban gyakorlottabb, edzettebb túrázóknak ajánljuk. A vízitúra során akár 8-10 átemeléssel kell megküzdeni, melyek ugyan nem nehezek és nem hosszúak (egyet-egyet kivéve), de időben hosszabb vízitúrára számíthatunk. A csallóközi-ágrendszer vize hasonló a szigetköziéhez, talán kicsit lassabb, gyakrabban vannak átemelések és kevesebb a település a közelben. Egész napos program! Szervezünk rövid és hosszú Csallóköz túrát is!

Felnőtt

A túra díja tartalmazza a kenuszállítást, kenubérlést és túravezetést!

7500 Ft/fő

Diák

A túra díja tartalmazza a kenuszállítást, kenubérlést és túravezetést!

6500 Ft/fő

Ezt a túrát 14 éves kor alatt nem ajánljuk! A túra díja tartalmazza a kenuszállítást, kenubérlést és túravezetést! Igény szerint az étkezés leszervezésében tudunk segíteni!

Jelentkezés:

a jelentkezéssel elfogadod az ÁSZF-ünket.

Menetrend

Erre a vízitúrára korán kell elindulni, ezért reggel 09:00-kor találkozunk az indulási helyen Kisbodakon vagy Dunaremetén a kompkikötőben. (ezeket az adott időpontban a konkrét túrán jelezzük) A túra minden esetben körtúra, így nincs szükség “utazgatásra”. Rögtön indulás után keresztül evezünk a szigetközi Öreg-Dunán, beemelünk a csallóközi-ágrendszerbe és ott egy hangulatos körtúrát teszünk, melynek hosszát menet közben változtathatjuk. Előre meghirdetett rendszerben RÖVID és HOSSZÚ túrát is szervezünk!

A túra végén a kiindulási pontra érkezünk, kalandokkal feltöltődve!

FIGYELEM: kényelmes evezős ruha, szandál vagy surf-cipő, szendvics, víz és csoki bőven legyen nálunk. Mindezek mellett hasznos lehet EURO és a személyes okmányok mindenképpen legyenek a csomagban!