A május 26-27-i hétvége ismét a családoké volt. Két túrát is csináltunk a Szentendrei-Dunán, tökéletes időben, még a Duna is a legszebb arcát mutatta nekünk.  Kisgyermekes családokkal eveztünk, teljes békében-nyugalomban.  Nyugodtan állíthatjuk, hogy élvezte az “apraja-nagyja”!

Móka családostul…

Családi túra. Akár pici gyerekekkel, anyával, apával, nagyszülőkkel.  Nem kell evezős tudás, kenus, kajakos, evezős múlt, elég egy kis szabadidő, egy szandál vagy papucs és egy kis kitartás az ismeretlen evezős mozdulatok megszokásához. Mi nagy és biztonságos, 12 személyes fa bőgős csónakokkal túrázunk ilyenkor. Nem túrakenukkal, kajakokkal, mert ott szükség van olyan kompetenciákra, melyek kenus, kajakos, evezős múltból lesznek az embernek – nem feltétlen sport, de legalább túra múltból. A bőgős hajókhoz nem kell ilyen, elegendő egy jó kormányos és egy kis segítség a többiektől, persze evezővel.

A gyerekek is imádják. Az egészen picik nézelődnek, bogarásznak, jönnek-mennek a csónakban, a nagyobbak eveznek, próbálkoznak, versenyeznek, fröcskölnek. A szülők is imádják, hiszen együtt lehet az egész család. Nem kell a legkisebbnek a parton maradnia, nem kell a család másik feléért a partról aggódni…egyszóval ez A tökéletes családi vízi kirándulás!

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Bőgőscsónak”]