A mezítlábas BejárhatóUtazások és a NomádTours –  csapata hamarosan 

Lovas túraszekerezés és túrakenuzás együtt, a Dunakanyarban. 

NomádTours – “a nevettetők”

A NomádTours elsősorban lovasszekeres és lovas kikapcsolódásokat és programokat szervez a Dunakanyarban, Verőce, Kismaros és Nagymaros környékén, a Duna mellett és a Börzsöny legszebb útjain, rétjein. A csapat tagjai lovasoktatók és színészek, így a szekér és a ló irányítása mellett a szórakoztatást is megoldják, a túra közben és a túra után egyaránt.  A több napos programok során a szállásban és az étkezésben is segítenek, az utóbbit a Dunakanyar leghangulatosabb vízparti klubjában a NomádBár-ban... elöljáróban ennyit róluk, később még sokat fogtok hallani a csapatról.

– 06309554935

A programokról (általában)

A szekeres&kenus programok általában egy (teljes) naposak és több változatos útvonalon zajlanak. A reggeli indulás (parkoló, ahol az autót hagyjátok, vagy a vasútállomás, ahová érkeztek) és az esti érkezés helye jellemzően megegyezik. Általában lovasszekérrel kezdődik a túra, mikor is a Börzsöny eldugott hegyi ösvényein kalandozhattok, hallgathatjátok a vicces történeteket, majd kis pihenés és késő déli szieszta után túrakenukkal, profi vezetéssel tértek vissza a késő délutáni Duna feszített víztükrén a kiindulási helyre. Garantáltan lesz mit mesélni másnap.

Létszám: maximum 10-12 fő (12, ha a csapat egy része pici gyerek). 5 fő alatt egyéni ajánlatot kell kérni.

Kinek ajánlott ez a túratípus? Elsősorban természetszerető családoknak, akik szeretik az aktív kikapcsolódást és egy picit tudnak evezni, vagy szívesen megtanulják ezt a túra előtt. Igény esetén családi 12 fős bőgős csónakkal (ilyennel) is szervezzük a túrát.

Az első alkalom: Verőce-Verőce lovasszekeres&kenus túra

Időpont: 2018 június 10.
A túra ára:  9900 Ft (10 fő esetén) 
ami tartalmazza: lovasszekerezést és vezetőt, túrakenuzást, eszközök bérletét és túravezetést és egy kis meglepetést.

Menetrend: Találkozó reggel 09:00-09:30 között Verőcén. (Jól megközelíthető vonattal a Nyugati-pályaudvarról, vagy autóval a 12-es úton). 10 óra után indul a szekér keresztül a Börzsönyön, Csattogóvölgy érintésével egy csodálatos útvonalon a NomádTours vízparti “otthonába” a NomádBár-ba. Itt egy kis pihi, zsíroskenyér vagy szalonnasütés után vízre száll a csapat és egy kis túrakenus gyakorlatozás után irány a Sólyom-sziget melletti keskeny Duna-ág, majd egy kis csavargás után Verőce, mely látványa felejthetetlen a Duna csillogó víztükrében…

JELENTKEZZETEK! További információkért keressétek a NomádTours csapatát a  – 06 30 955-4935 elérhetőségeken,  vagy írjatok nekünk!

további túrák is várhatók…