Idén is csatlakozunk az ásványrárói Part Camping által, 2020-ban másodízben szervezett, hagyományteremtő, természettisztító programjához. Az esemény célja nemes egyszerűséggel az, hogy összeszedjük azt a szemetet, amit az ágrendszerben, a vízen és annak partján találunk. Ennek egy részét mi hagytuk el, nyilván véletlenül, a többi részét nem mi hagytuk el, de most esélyünk van tisztába tenni azt a gyönyörű helyet, mely oly sok örömet ad nekünk… Az esemény ingyenes, vízitúrázni fogunk és most még hasznosabbnak érezhetjük magunkat

Gyertek velünk október 17-én,

A Bejárható Utazások csapata felajánlja a családi csónakjait 4-6 fős csapatoknak, akik szívesen eveznének és közben szednék a szemetet az ásványrárói ágrendszerben. Figyelem: ez nem vezetett vízitúra, aki vállalja a részvételt a csónakokban, vállalnia kell azt is, hogy rendezi a hajót, vigyáz rá és ami szemetet tud, összegyűjti! Az útvonalak és a részletes program hamarosan kiderül, kövessétek a Part Camping facebook oldalát, de az biztos, hogy jó móka lesz. Ha jönnétek, megszervezünk Benneteket:)

Az eredeti felhívást itt olvashatjátok a kemping elérhetőségeivel:

Sziasztok! Október 17.-én ismét megszervezzük a II. Mi Környezetünk ártértakarítást Ásványrárón ! Hogy mit is jelent ez? Vízen , parton és erdei utakon kint a természeteben , próbáljuk tehermentesíteni az élővilágot az otthagyott szeméttől ! Ha szeretsz kint a szanadban , akkor itt a helyed! Nincs más feladatunk , ha látunk szemetet akkor azt összeszedjük ! A hétvégén díjmentesen használhatjátok az eszközeinket csatlakozhattok tapasztalt túravezetőkhöz , így a kellemeset összetudjuk kötni a hasznossal ! Tegyünk közösen a természetért, mert megérdemli !

Előregisztrálni a +36706254881-es számon tudtok ,de nem kötelező!