Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2 nap a Zátonyi-Duna csoda világában – klasszikus vízitúrás nyaralás, csomagszállítással

2023 július 1 - 2023 július 2

15000Ft (2 nap)

Ha egy rövid és emlékezetes, aktív nyaralásra vágysz és csak egy hétvégéd van rá, akkor itt a helyed velünk! Kenus vándortúra a Zátonyi-Dunán, kezdőknek és családok számára is!

Részletek

Találkozó: Dunakiliti, Vízpart Kemping péntek délután vagy szombat reggel (08:00). Ha pénteken jöttök, együtt bográcsozunk, sátorban alszunk. Szombat reggel 10:00 környékén indulunk, az első pár km-en tökéletesen lehet gyakorolni a kormányzást. Az első napi táv kb 19 km, kényelmesen leevezhető, közben van lehetőség pihenni, strandolni. A szombati túra vége a Pisztrángkör Egyesület sátorozóhelye. Itt szintén sátorozunk, bográcsozunk. Vasárnap a maradék 9 km pedig élvezet, a püski kikötőben pedig vár minket a szállító autó.

Túra ára 15000 Ft/fő/2 nap (diákoknak, gyerekeknek adunk kedvezményt)

Az ár tartalmazza az eszközbérlést, szállítást, csomagszállítást és igény szerint a sofőrök szállítását is! Nem tartalmazza a szállás díját (helyben fizetendő, 2500 Ft/fő mindkét éjszaka mindkét kempingben sátorban) és a péntek esti bográcsozás árát. A szombat esti vacsorára a vendégeink vagytok!

Részletek

Kezdés:
2023 július 1
Vége:
2023 július 2
Összeg:
15000Ft (2 nap)
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
https://bejarhatoutazasok.hu/zatonyi-duna-vizitura/#zatonyi2nap

Szervező

Bejárhajó Utazások
Email

Helyszín

Vízpart Kemping, Dunakiliti
Csölösztői út 1
Dunakiliti, Győr-Moson-Sopron 9225 Magyarország
+ Google Térkép