Hazánk egyik legtisztább vizű vízfolyása, a Zátonyi-Duna (Gazfűi-Duna), mely a Szigetköz mentett oldalán folydogál, vadregényes partjával, keskeny, mély és kristálytiszta vízével minden vízitúrázót elvarázsol… Mi a legszebb részét élvezzük ki egy jó fél napos evezés keretében.

Következő két eseményünk

May 2024
May 18
máj 18, 2024All Day
Pünkösdi 2 napos vízitúra – május 18-19 – egy napra is jöhettek!
Kisbodak, Kisbodak, Győr-Moson-Sopron Magyarország
7000Ft
June 2024
Jun 23
jún 23, 202409:30 – 16:30
Zátony-Duna vízitúra – egy napos vasárnapi csoda kaland!!
Kisbodak, Kisbodak, Győr-Moson-Sopron Magyarország
8000Ft

A túra kezdőknek is tökéletes választás, túrakenuval és családi csónakkal is teljesíthető, így Az evezés elsajátításában segítünk!

Egy napos túrainfó

Találkozó Kisbodakon, (Gátőrház vagy kemping, ezek egymás mellett vannak) reggel 09:00-kor. Indulás közösen autókkal (kb. 3 km) a Zátonyi-Duna kikötője. Az autók biztonságosan otthagyhatók, de korlátozottan tudunk segíteni a személyszállításban is Kisbodak és a kikötő között. A kikötőből indulva kb 14 km-es körtúrát teszünk a csodálatos folyócskán…, a fordulónál Cikolaszigeten pihenünk, büfézünk. Visszaérkezés 4-5 óra között, haladási tempótól függően.

Jelentkezés kizárólag e-mailben:

Felnőtt ár

Az ár tartalmazza az eszközbérlést, szállítást a kikötőbe és igény szerint a sofőrök szállítását is!

8000 Ft/fő

Diák ár

Az ár tartalmazza az eszközbérlést, szállítást a kikötőbe és igény szerint a sofőrök szállítását is!

5000 Ft/fő

2 napos túrainfó

Találkozó: Dunakiliti, Vízpart Kemping péntek délután vagy szombat reggel (08:00). Ha pénteken jöttök, együtt bográcsozunk, sátorban alszunk. Szombat reggel 10:00 környékén indulunk, az első pár km-en tökéletesen lehet gyakorolni a kormányzást. Az első napi táv kb 19 km, kényelmesen leevezhető, közben van lehetőség pihenni, strandolni. A szombati túra vége a Pisztrángkör Egyesület sátorozóhelye. Itt szintén sátorozunk, bográcsozunk. Vasárnap a maradék 9 km pedig élvezet, a püski kikötőben pedig vár minket a szállító autó.

Túra ára (diákoknak, gyerekeknek adunk kedvezményt)

Az ár tartalmazza az eszközbérlést, szállítást, csomagszállítást és igény szerint a sofőrök szállítását is! Nem tartalmazza a szállás díját (helyben fizetendő, 2500 Ft/fő mindkét éjszaka mindkét kempingben sátorban) és a péntek esti bográcsozás árát. A szombat esti vacsorára a vendégeink vagytok!

18000 Ft/fő/2 nap

Legyen nálatok: sátor » hálózsák » polifoam vagy derékalj » váltóruha szett több napra, cipő (játszós) » vízbe lépős cipő & papucs » törülköző » nap és eső elleni védelem » napszemüveg » fém vagy erős műanyag tányér, kanál, villa » gyógyszerek » személyes iratok » GURULÓS BŐRÖND NE! » telefontöltő vagy aksi » bicska, gyufa, öngyújtó

A Zátonyi-Duna egy 29 km hosszú, lassan csordogáló, bő vizű, keskeny érintetlen folyó, mely a Szigetköz mentett oldalán, falvak között kanyarog. Olyan rajta vízitúrázni, mintha egy egészen másik, misztikus és varázslatos világba csöppentünk volna. Néhol kedves vízparti nyaralók, szegélyezik, néhol pedig az érintetlen természet, messze a civilizációtól. Sosem unatkozunk, mindig történik valami, amit leköti a figyelmünket. Vízimadarak röppennek fel a vízbe dőlt fákról, nutriák napoznak a nádasban és a kristálytiszta vízben óriási halak pihennek a vízililiomok árnyékában… Két napos túra során akár az egész folyót végigevezhetjük!

A részvételi feltételeket ide kattintva olvashattok