Különleges strandolós gasztro vízitúrára várunk mindenkit, aki szereti a könnyű sportolást, a gyönyörű környezetet és a kemencében sült húsokat és zöldségeket. Ezen a túrán a Duna-Ág Vízitúrával közösen evezünk és a kemencés ételekért a messze híres dunaszigeti Part Büfé felel. A túra kezdőknek, pihenni vágyóknak, családoknak, minden korosztálynak ajánlott! A Zátonyi-Duna csendes, kristálytiszta vízén evezünk!

Jelentkezés (határidő az étkezés miatt július 11):

Találkozó: Dunasziget (Cikola), Kisvesszősi kikötőnél a falu felőli oldalon a gát tövében (kényelmesen lehet parkolni).


Onnan egy kávé vagy üdítő után 1 perc sétával elérünk a kikötőbe, ahonnan indul a vízitúra. Kényelmes laza evezés, nézelődés után 13:00 környékén kikötünk a Part Büfénél, ott strandolunk és elfogyasztjuk az mennyei ebédünket.

Dunaszigeti Part Büfé

Harangláb utca 2, Dunasziget

Az ebéd és annak kipihenése után sofőröket visszavisszük a parkoló autókhoz, a többiek addig élvezik a tájat.. A Part Büfé messze híres az óriási kemencés sültes táljairól (aki könnyebb ételt szeret, annak is jut hely az asztalnál), íme egy kis ízelítő


A túra díja: 13000 Ft/fő (aki nem kér ebédet, csak a túrán vesz részt 8000 Ft/fő.)

Aki kér ebédet, annak előleget kell utalnia, erről mindenkit e-mailben tájékoztatunk. A túrán családi csónakokkal túrázunk!