Csillagtúra  a ritkán járt Csallóközbe, hajnali evezés, hódles és szarvasbőgés…

Őszköszöntő ÖNKÖLTSÉGES vízitúrát tartunk a Szigetközben, Kisbodakon szeptember 7-9 között. (pénteki érkezés, szombat és vasárnap hazautazás)

Jelentkezés: e-mail címen érdeklődni pedig telefonon az elérhetőségeinken lehet! (www.bejarhatoutazasok.hu)

Határidő: szeptember 3.

A program:

Péntek: Találkozó Kisbodakon az Esthajnalcsillag Kempingben (www.szigetkoz-vizitura.hu)
Sátorverés, beszélgetés, séta és szabad foglalkozás a kempingben illetve a faluban.

Az utazást próbáljuk meg telekocsis jelleggel megszervezni!! Dunakanyar-Szigetköz kb. 220 km.

Szombat: egész napos vízitúra át Csallóközbe, (Nagybodakra) és vissza. Igazi nagy kör, sok széppel érdekességgel, melyek jó része csak odaát, a csallóközi ágrendszerben látható. Este természetesen főzés bográcsban KÖZÖSEN:)

A csallóközi túra egész napos, átemelésekkel és gyönyörű látnivalókkal tarkított… igazi csoda!

Vasárnap: nagyon hajnali körtúra egy kis ártéri erdőben (kb. 1 óra), hód és szarvasnézés és aztán a többit meglátjuk. Ha van kedvünk még leevezünk Ásványráróra is, mely megint tartogat csodálatos látnivalókat, egy kis vadvíz nézést, miegymást!
Vasárnap délután pedig a szomorú hazautazás Győrből vagy telekocsis jelleggel közösen!

A költségek (felnőtt 1 főre): szállás sátorban kb. 2800 Ft, kenubérlés kb. 2000 Ft, kaja szintén kb. 2000 Ft, az utazás nem egyértelműen kiszámolható (az attól függ mivel megyünk). Lehet még csomagszállítás költség is, az kb. 500 Ft/fő. (abban az esetben, ha Kisbodakról Ásványráróra leevezünk vasárnap)

A túravezetést vállalják a mezítlábas srácok 🙂 (végül is majdnem ott nőttünk fel). Ez pedig, ahogy az lenni szokott a Nomádban, adomány jelleggel megy:)