Szezon eleje óta tesz naponta tucatnyi embert boldoggá közösségi vízitúrás projektünk a Nomád Parton. A projektet ismerhetitek, de aki nem, annak egy rövid ismertető

A felszerelést, kenukat, kajakokat bárki ingyenesen elviheti, kap oktatást, ha szükséges és egy felelősségvállalási nyilatkozat aláírás után mehet is túrára önállóan. Természetesen ismernie kell a Hajózási Szabályzatot, azt be is kell tartania, de alapvetően olyan ez, mintha kölcsönkapnál egy vízi járművet a barátodtól. pénzt nem kérünk, a felajánlott támogatásokat az eszközök javítására és a felszerelések pótlására fordítjuk.

Mindezek mellett szeretnénk egy Vízitúrás Klub-ot indítani, íme a felhívás. Legyen élet a parton…

közösséget építünk – van élet a parton! CSATLAKOZZATOK A Nomád Vízitúrázók Baráti Társaságához. Olvassátok el az alábbiakat:

Kedves Barátaink!
Amióta közösségi célzattal kihelyeztünk néhány túrakenut és felszerelést a Nomád partra, egyre többen és többen jöttök és próbáljátok felfedezni a Dunakanyart vízi-világát, megismerni saját magatokat (vagy másokat ) vízen, kenuban ülve, evezve.
Mi magunk folyamatosan dolgozunk, hogy minél többen és többen juthassatok hozzá az eszközökhöz, pótoljuk, javítgatjuk a kenukat, lapátokat, mellényeket. Mindezek mellett fontosnak tartjuk, hogy aki szeretne, mélyebben is megismerkedhessen a vízitúrázással, más vizekkel, mindent klub formában, önköltségesen, ezért tisztelettel megalapítottuk a Nomád Vízitúrázók Baráti Társaságát, melybe csatlakozókat várunk.

A csatlakozás feltételei: időnként gyertek le a Nomádba evezni, segítsetek az eszközök karbantartásában, esetleg egy egy év eleji-végi nagytakarításban, és vegyetek részt a programjainkon, ha van rá lehetőségetek. Minden esemény, program önkéntes és önköltséges, de fontos, hogy vegyetek részt a csapat életében

Milyen programokat szervezünk? Mókás túrák a Dunakanyarban és a Nomád környékén, vízitúrák a Szigetközben, Dél-Dunán, Garamon, Tisza-tavon, Hernádon és egyéb események, télen pedig gyalogtúrák, egyebek… Ezeket közösen fogjuk kitalálni!

Mi a teendő? Írjatok a címre, hogy csatlakoznátok. Mi felveszünk Benneteket egy listára és beveszünk Baráti Társaság zárt Facebook csoportjába (ha van facebookotok – Nomád Vízitúrázók Baráti Társasága a csoport neve), kialakítunk később egy levelező listát, ahonnan minden információt beszerezhettek.

sziasztok 🙂