ÁSVÁNYRÁRÓ és KISBODAK: család és kezdőbarát vízi-körtúrák (vagy máshogyan “csillagtúrák”) az ásványrárói vagy a kisbodaki ágrendszerben. Könnyű, mégis izgalmas programok ezek, családi csónakkal és biztonságos túrakenukkal, változatos útvonalakon. Baráti társaságoknak, egyedül érkezőknek és családoknak egyaránt ajánljuk!

Következő 2 eseményünk


TUDNIVALÓK

Az ágrendszer körtúrák Ásványráróról vagy Kisbodakról induló, minimum 4 órás programok (útvonaltól függően a pihenéssel, nézelődéssel együtt) melyek könnyen teljesíthetőek akár családok, baráti társaságok, kezdők számára egyaránt. A túrák során a szigetközi-ágrendszer könnyen és biztonságosan evezhető ágain túrázunk, melyek néhol álló, néha sebesen szaladó vízével, nádasok és bedőlt fák szegélyezte partjával és zegzugos kanyarjaival várnak minket. Ásványrárón és Kisbodakon CSALÁDI CSÓNAKKAL IS! A gyermekek akár 4-5 éves kortól is jöhetnek!

Jelentkezés e-mailben: Jelentkezés előtt olvassátok el az ÁSZF-et

Felnőtt ár (normál túra, ajándék ebéddel) Ásványrárón

Diákoknak 6500 Ft/fő, családoknak kedvezményt adunk! 5 éves kor alatt ingyenes, csak az ebédet kell fizetni. Az ár tartalmazza a túravezetést és az eszközbérlést!

9500 Ft

Felnőtt ár (normál túra, ajándék ebéddel) Kisbodakon

Diákoknak 6500 Ft/fő, családoknak kedvezményt adunk! 5 éves kor alatt ingyenes, csak az ebédet kell fizetni. Az ár tartalmazza a túravezetést és az eszközbérlést!

9500 Ft

Fizetni tudtok a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával!

Mi az a családi csónak? Egy biztonságos, nagy és kényelmes kenu, amiben 6-8 ember ül és evez, úgy, mintha kenuzna. Szuper stabil, ezért kezdőknek, kisgyermekes családoknak és az idősebb korosztálynak ajánljuk

a családi csapatcsónak

ezen a túrán jó sok gyerekkel…:)

Napirend, találkozó

A túrákra 10:00 környékén szoktunk elindulni, ez a vízre szállás időpontja (ha másképp van, azt jelezzük előre), ezért legkésőbb 09:30 körül találkozunk az indulási helyszínen, melyek az ásványrárói Part Camping vagy a kisbodaki Esthajnalcsillag kemping, a meghirdetett helyszín függvényében. Az indulás előtt eligazítást tartunk, kiosztjuk a felszerelést és rövid evezős oktatást is tartunk, amennyiben ez szükséges. Az eligazítást kötelező meghallgatni!

Hozzatok magatokkal: eső és nap ellen védő ruházatot, cipőt vagy szandált, amivel vízbe lehet lépni, csokit, vizet, szendvicset, váltóruhát a niztonság kedvéért fényképezőgépet… MENTŐMELLÉNYT, EVEZŐT, KENUT, CSÓNAKOT ADUNK!!


Ásványráró vízitúra

Ha Ásványráró, akkor: Árvai-zárás, hallépcső, Pókmacskás, Gombócos, gémtelep és persze a Betonhajó

Itt találkozunk, ha Ásványrárón túrázunk: Part Camping

9177 Ásványráró, Kikötői út 51. Jól felszerelt kemping, büfével, számtalan sátorhellyel, apartmanszobákkal, étteremmel és ingyenes közösségi játékokkal. Kenu és sárkányhajó bérlés, vezetett vízitúrák. Egész napos családi szórakozás…A családi csónakos túráknál egy vízitúrás gulyásleves+palacsinta menüre a vendégeink vagytok. (az ételérzékenységet jelezzétek!)

Innen elérhető útvonalak: ásványrárói (normál), bagaméri (közepes nehézségű), patkányosi-körtúrák (közepes nehézségű).


Kisbodaki vízitúra

Ha Kisbodak, akkor az Öreg-szigeti tó, Ágvég, Csallóköz, Burjáni-bukó

Itt találkozunk, ha Kisbodakon túrázunk: Esthajnalcsillag Kemping

Klasszikus, természetközeli vízitúrás bázis a gyönyörű Kisbodak-település külterületén. Büfé, faházak, sátorozás, kenu és SUP bérlés, túravezetéssel. A kisbodaki vízitúrákon túrakenukkal vagy családi csónakkal evezünk.

Innen elérhető útvonalak: Kisbodaki-ágrendszer (könnyű), csallóközi-ágrendszer (nehéz), Zátonyi-Duna. (könnyű)