Vízitúrák télen is!

Gyertek az egész családdal a szigetközi Ásványráróra!

Ősszel és télen is vízre szállunk, biztonságos családi csónakokkal, korcsolyapályával, laktató levessel, meleg teával, forralt borral és sok-sok meglepetéssel várunk…

vízbe lépni nem kell!

Közelgő események

A túrák ára (előleget nem kérünk)

Ft (2023-as árak kialakítás alatt, figyeljétek az eseményeket)

A túra ára tartalmazza:

Családoknak kedvezményt adunk, 5 éves kor alatt a túra ingyenes, a picinek csak a kiegészítő szolgáltatásokat kell kifizetni (amennyiben igényt tartotok rá)

OTP SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!

Mire készüljetek? Válaszok a gyakori kérdésekre.

Ősszel és télen kizárólag a legbiztonságosabb és legérdekesebb útvonalakon túrázunk, ez pedig nem más, mint Ásványráró a Szigetközben. A túratípus kezdőknek is ajánlott, bárki kényelmesen teljesíti! Speciális felszerelés nem szükséges, egy sima erdei túraruházat megteszi! Találkozó a Part Campingben (Ásványráró, Kikötői út 51) 10:00-10:30 környékén. Innen indulunk és ide érkezünk vissza délután 14:00 körül. Az autókat hagyhatjátok a kemping parkolójában. A túra békés, part mellett, sekély vízben haladunk, mindenki számára teljesíthető! Vízbe lépni nem kell! A túra után egy kiadós meleg ebéddel búcsúzunk a túrától. Fizetni a helyszínen tudtok bankkártyával, OTP SZÉP kártyával és készpénzzel.

Állandó vendéglátónk: Ásványráró, Part Camping

Kikötői út 51-es szám alatt álló kemping idén, a téli időszakban korcsolyapályával, téli italokkal, melegedővel vár bennünket, hogy a kellemes túra után folytathassuk a téli kikapcsolódást.


Mit kell hozni, hogy kell öltözni?

Ősszel és télen is kényelmes, erdei gyalogtúrázós öltözék ajánlott: Sapka, sál, vízlepergető anyagú kabát, nadrág , aláöltözővel és bakancs jó meleg zoknival. Vízbe nem lépünk, ennek ellenére a befröccsenő víz okozhat “kellemetlenségeket”. Fázni nem fázik az ember, mozgunk és keressük a napsütést!

Legyen nálatok váltóruha a biztonság kedvéért, termoszban meleg tea vagy kávé de a kempingben mindent kaptok, ami jól eshet a túra közben.

Mentőmellényt, csónakot ADUNK 🙂

Mi az a családi csónak?

Sokszemélyes, szuper biztonságos, kezdőknek is ajánlott óriáskenu, melyben 8-10 ember kényelmesen és biztonságosan élvezheti a túrázást. Kis ügyességgel egyáltalán nem kell vízbe lépni a használatához. Minimum létszám 5 fő, 5 főnél kevesebb már nem tudja kezelni.

Szövet borítású ülésekkel van ellátva, nem kemény és nem hideg… télen ideális!

Télen a Viator Mundi családi csónak a legjobb megoldás!