Ha egy rövid és emlékezetes, aktív nyaralásra vágysz és csak egy hétvégéd van rá, akkor itt a helyed velünk! Kenus vándortúra a Zátonyi-Dunán, kezdőknek és családok számára is!

Részletek

Találkozó: Dunakiliti, Vízpart Kemping péntek délután vagy szombat reggel (08:00). Ha pénteken jöttök, együtt bográcsozunk, sátorban alszunk. Szombat reggel 10:00 környékén indulunk, az első pár km-en tökéletesen lehet gyakorolni a kormányzást. Az első napi táv kb 19 km, kényelmesen leevezhető, közben van lehetőség pihenni, strandolni. A szombati túra vége a Pisztrángkör Egyesület sátorozóhelye. Itt szintén sátorozunk, bográcsozunk. Vasárnap a maradék 9 km pedig élvezet, a püski kikötőben pedig vár minket a szállító autó.

Túra ára 15000 Ft/fő/2 nap (diákoknak, gyerekeknek adunk kedvezményt)

Az ár tartalmazza az eszközbérlést, szállítást, csomagszállítást és igény szerint a sofőrök szállítását is! Nem tartalmazza a szállás díját (helyben fizetendő, 2500 Ft/fő mindkét éjszaka mindkét kempingben sátorban) és a péntek esti bográcsozás árát. A szombat esti vacsorára a vendégeink vagytok!

Jelentkezés:

Fizetni tudtok a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával!

Legyen nálatok: sátor » hálózsák » polifoam vagy derékalj » váltóruha szett több napra, cipő (játszós) » vízbe lépős cipő & papucs » törülköző » nap és eső elleni védelem » napszemüveg » fém vagy erős műanyag tányér, kanál, villa » gyógyszerek » személyes iratok » GURULÓS BŐRÖND NE! » telefontöltő vagy aksi » bicska, gyufa, öngyújtó