…koraszülött meleg rontott ránk tavasszal, de a szép reményekkel induló nyárelő után hidegzuhanyként érte a szokásos hétvégi viharos idő a hozzánk hasonló “vízen élő” embereket. Ennek ellenére azt gondoljuk, hogy a nyár elérkezett hozzánk. Végre.

Elindult a nyár tehát a Nomád Parton. Kenujaink hűségesen állják a barátságos megpróbáltatásokat, különleges vízitúráinkkal pedig egyre többen ismerkednek meg. A közösségi-kenus programunk szintén kiválóan működik, aki szeretne, “nem marad szárazon” :).

Az elmúlt egy hónapban jó néhány vízitúrát lenyomtunk, jártunk a Tisza-tavon egy csodálatos társasággal, végigjártunk egy igazán különleges és érzelmi-fizikai-vízitúrás szempontból egyaránt megérintő túrát a Duna felső szakaszán, mindezek mellett építjük, ahogy tudjuk a Dunakanyar vízitúrás életét piacos-mezítlábas-szerethető vízitúráinkkal.

Bőgős csónak a Duna túrán. Ez a mi sárkány hajónk!

Több mint egy évtizede járjuk hazánk vizeit, vezetjük a túrázni vágyókat az úton, ám ez a Dunakanyar új világ számunkra és a számtalan új lehetőséget számtalan új vízitúrás útvonallá fogjuk alakítani az elkövetkezendő években. Szeretnénk Veletek minél több izgalmas vízitúrára elmenni, szeretnénk Benneteket megtanítani arra, hogyan legyetek vízitúrázók és szeretnénk azt is, hogy megismerjétek a Dunakanyar legszebb arcát – vízről.

Tartsatok velünk idén, keressetek minket vízitúrás elképzelésitekkel és terveitekkel és mi elkísérünk Benneteket!

… és természetesen várjuk az egész családot unokától nagyszülőig!!

Henrik és Péter – a Mezítlábas Srácok.