Állandó útvonalakon, a Sarudi és a Poroszlói-medence ritkán járt vízi-ösvényein túrázunk, 12 személyes családi csónakokkal vagy túrakenukkal, kikötőnk és indulási helyünk pedig tiszaderzsi csónakkikötő. Látni fogjuk a Kis-Tiszát, Sarud modern vízpartját, az Óhalászi-szigetet és ha kedvünk úgy tartja a Poroszlói Ökocentrumot is. A nyári szezonban, egyeztetés után, szabadon választott időpontokban 5-15 fő között!

ÚJDONSÁG: motorcsónakos sétahajózás lassú és biztonságos csónakkal

családoknak – baráti társaságoknak- kezdőknek TISZA-TÓ


[icon name=”calendar” class=”” unprefixed_class=””] Kiemelt időpontok 2020-ban tavasszal…!!

A fenti időpontokon kívül, előzetes egyeztetés után minden hétvégén és a főszezonban hétköznap is – már 3 főtől!

Hogyan? csak töltsd ki a jelentkező űrlapot és visszahívunk! A jelentkező űrlapon megadott e-mail címet nem használjuk fel hírlevél küldésre. Ha mégis szeretnél kapni, iratkozz fel!


[icon name=”compass” class=”” unprefixed_class=””] Tudnivalók a Tisza-tavi vízitúrákról…választhatsz evezős és motorcsónakos túrák közül, akár általad választott időpontban is!


Evezős – családi csónakos és túrakenus vízitúrák.

Ha inkább sétahajóznál kényelmes motorcsónakban, olvass tovább…

Igény szerint, előzetes egyeztetés után szinte bármely időpontban tudunk evezős vízitúrát szervezni a Tisza-tóra tiszaderzsi esetleg abádszalóki indulással. Ezeken a túrákon, a vezetővel egyeztetve , változatos útvonalakon, a sarudi és poroszlói illetve tiszavalki medencékben vízitúrázunk. A program 5-6 órás, igény szerint pihenéssel, strandolással tehetjük egész napos programmá.

10-12személyes, szuperbiztonságos családi csónak áll rendelkezésre (praktikusan 2 nagycsalád számára) a kényelmes evezést kedvelőknek. A kormányost mi adjuk, de Te is kormányozhatsz. Ez nagyon egyszerű!!

Mindenkinek ajánljuk, aki szívesen evez, legyen kezdő vagy gyakorlott vízitúrázó. A nap végére biztosan elfáradva tértek vissza a kikötőbe…

[icon name=”credit-card” class=”” unprefixed_class=””] Az evezős túrák árai

1 napos túráink (kb. 9.00 órától 17.00. óráig) 5000 Ft/fő /nap
2 napos túráink (pl. szombat-vasárnap ) 9000 Ft/ fő / 2 nap

15 fő fölötti nagyobb csoportok, osztályok részére egyedi kedvező árajánlatot adunk.

[icon name=”eye” class=”” unprefixed_class=””] Látnivalók: sarudi vízi vidámpark, poroszlói Tisza-tavi Öko Centrum, Óhalászi-sziget és kilátó, Kis-Tisza és persze a Nagy-Tisza

[icon name=”map-marker-alt” class=”” unprefixed_class=””] Találkozási és indulási pont a tiszaderzsi csónakkikötő (ha változás van, azt jelezzük)

[icon name=”bed=”” unprefixed_class=””] A szállásfoglalásban is segítünk!


Sétacsónakázás motorossal – ha nem szeretnél evezni, de nézelődni igen…

Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akiket érdekel a Tisza-tó élővilága, de nem szeretne evezni, szívesebben nézelődne, fotózna, élvezné a szabad levegőt, hallgatná az érdekességeket a Tisza-tó élővilágáról.

10 fős, széles és stabil motorossal, vezetővel és egy kis élővilág bemutatással egybekötött csónakázási lehetőség az Abádszalóki-medencében. A program 1, 2, 3 vagy 4 órás (választható) , egy nap akár több turnusban is.


[icon name=”map-marker-alt” class=”” unprefixed_class=””] Találkozási és indulási pont: Abádszalók, kikötő

[icon name=”eye” class=”” unprefixed_class=””]Látnivalók: Az Abádszalóki-öböl nádasai, a kalóz-sziget, Kiskörei erőmű és hallépcső, Nagy-Tisza és még amit szeretnétek.

[icon name=”credit-card” class=”” unprefixed_class=””] A motoros túrák árai

7000 Ft/óra/csónak – minimum 6 fő esetén. 6 fő felett minden plusz személy 1500 Ft/fő/óra


[icon name=”phone” class=”” unprefixed_class=””] Érdekel a Tisza-tó? Ha kérdésed van, hívd az alábbi számot vagy töltsd ki a jelentkező űrlapot: +36703874088


[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Jelentkező űrlap a KIZÁRÓLAG Tisza-tóra. Töltsd ki és visszahívunk!

ha más túrahelyszínre jelentkeznétek, ide kattintsatok