Állandó útvonalakon, a Sarudi és a Poroszlói-medence ritkán járt vízi-ösvényein túrázunk, 12 személyes családi csónakokkal, túrakenukkal vagy lassú motoros csónakkal. Kikötőnk és indulási helyünk pedig tiszaderzsi csónakkikötő

Látni fogjuk a Kis-Tiszát, Sarud modern vízpartját, az Óhalászi-szigetet és ha kedvünk úgy tartja a Poroszlói Ökocentrumot is. A nyári szezonban, egyeztetés után, szabadon választott időpontokban 5-15 fő között

Tisza-tó mindenkinek!


A fenti időpontokon kívül, előzetes egyeztetés után minden hétvégén és a főszezonban hétköznap is – már 3 főtől!

Hogyan? csak töltsd ki a jelentkező űrlapot és visszahívunk! A jelentkező űrlapon megadott e-mail címet nem használjuk fel hírlevél küldésre. Ha mégis szeretnél kapni, iratkozz fel!


[icon name=”compass” class=”” unprefixed_class=””] Részletek Tisza-tavi vízitúrákról

…választhatsz evezős és motorcsónakos túrák közül, akár általad választott időpontban is!


Evezős – családi csónakos és túrakenus vízitúrák.

Ha inkább sétahajóznál kényelmes motorcsónakban, olvass tovább…

Igény szerint, előzetes egyeztetés után szinte bármely időpontban tudunk evezős vízitúrát szervezni a Tisza-tóra tiszaderzsi esetleg abádszalóki indulással. Ezeken a túrákon, a vezetővel egyeztetve , változatos útvonalakon, a sarudi és poroszlói illetve tiszavalki medencékben vízitúrázunk. A program 5-6 órás, igény szerint pihenéssel, strandolással tehetjük egész napos programmá.

10-12személyes, szuperbiztonságos családi csónak áll rendelkezésre (praktikusan 2 nagycsalád számára) a kényelmes evezést kedvelőknek. A kormányost mi adjuk, de Te is kormányozhatsz. Ez nagyon egyszerű!!

Mindenkinek ajánljuk, aki szívesen evez, legyen kezdő vagy gyakorlott vízitúrázó. A nap végére biztosan elfáradva tértek vissza a kikötőbe…

[icon name=”credit-card” class=”” unprefixed_class=””] Az evezős túrák árai

15 fő fölötti nagyobb csoportok, osztályok részére egyedi kedvező árajánlatot adunk.

[icon name=”eye” class=”” unprefixed_class=””] Látnivalók: sarudi vízi vidámpark, poroszlói Tisza-tavi Öko Centrum, Óhalászi-sziget és kilátó, Kis-Tisza és persze a Nagy-Tisza

[icon name=”map-marker-alt” class=”” unprefixed_class=””] Találkozási és indulási pont a tiszaderzsi csónakkikötő (ha változás van, azt jelezzük)

[icon name=”bed=”” unprefixed_class=””] A szállásfoglalásban is segítünk!


Sétacsónakázás motorossal – ha nem szeretnél evezni, de nézelődni igen…

Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akiket érdekel a Tisza-tó élővilága, de nem szeretne evezni, szívesebben nézelődne, fotózna, élvezné a szabad levegőt, hallgatná az érdekességeket a Tisza-tó élővilágáról.

10 fős, széles és stabil motorossal, vezetővel és egy kis élővilág bemutatással egybekötött csónakázási lehetőség az Abádszalóki-medencében. A program 1, 2, 3 vagy 4 órás (választható) , egy nap akár több turnusban is.


[icon name=”map-marker-alt” class=”” unprefixed_class=””] Találkozási és indulási pont: Abádszalók, kikötő

[icon name=”eye” class=”” unprefixed_class=””]Látnivalók: Az Abádszalóki-öböl nádasai, a kalóz-sziget, Kiskörei erőmű és hallépcső, Nagy-Tisza és még amit szeretnétek.

[icon name=”credit-card” class=”” unprefixed_class=””] A motoros túrák árai

7000 Ft/óra/csónak – minimum 6 fő esetén. 6 fő felett minden plusz személy 1500 Ft/fő/óra


ha más túrahelyszínre jelentkeznétek, ide kattintsatok

[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Jelentkező űrlap a KIZÁRÓLAG Tisza-tóra. Ha inkább telefonálnál: +36703874088!

Előre meghirdetett időpontok (ha itt nincs dátum, túráznál, akkor írj, felvesszük veled a kapcsolatot)

There are no upcoming events.